top of page

MXMCONCEPTS

INTERIEURONTWERP

Ben jij of je inrichting toe aan een verandering? 

Heb je een nieuw huis gekocht? Of moet alles anders en wil je verbouwen? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van indeling? interieur of exterieur? 

Voor kleine of grotere veranderingen,

MXMCONCEPTS helpt je graag en biedt de mogelijkheid samen jouw persoonlijke stijl door te voeren in de indeling, het interieur of exterieur van jouw huis.

 VOOR 

ZOALS JIJ HET GRAAG ZOU WILLEN

MXMCONCEPTS EN JIJ...

Een verandering in je huis, groot of klein, vergroot het leefplezier verassend. Mits het maar bij jou past! Dit is iets wat toch vaak blijkt tegen te vallen. Daarom wil MXMCONCEPTS jou eerst leren kennen voordat we ook maar iets gaan bedenken 

Wat is er fijner om jezelf terug te zien, in alles wat je doet.Om te beginnen in je leefruimte of werkplek, de ruimte waar je zoveel uren doorbrengt.

 AUTHENTIEK 

Elke dag komen wij met zoveel trends & smaken in aanraking. In de (online) winkelstraten, in de magazines op TV en Social media. Zoveel wat wij mooi vinden. Maar past het ook echt bij jou?

Hoe vind jij de juiste mix voor jezelf, jouw huis. Een indeling die perfect bij jouw dagelijkse bewegingen aansluit en een inrichting die comfortabel voelt omdat het één geheel vormt met jouw persoonlijkheid.

SAMEN ONTDEKKEN WE GRAAG

JOUW PERSOONLIJKE STIJL

EN MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW HUIS.

ZODAT JOUW HUIS WEER THUIS VOELT.

SCHETSEN
MXM_LOGO_MASTER_2_edited.jpg
bottom of page