top of page

MXMCONCEPTS

  EN BEDRIJFS-DNA

MXMCONCEPTS helpt u graag bij het ontwikkelen, in kaart brengen & visualiseren van uw corporate identity

 

De corporate identity van een organisatie is 

HET totaalbeeld en DE uitstraling van jouw gehele bedrijf. Een heldere identiteit is noodzakelijk voor elke organisatie. Je wilt als bedrijf de juiste indruk achterlaten bij jouw doelgroepen. Dit kan alleen wanneer je weet wie jij als organisatie bent.

totale uitraling van een bedrijf

Een identiteit geeft niet alleen antwoord op de vraag: "Wie zijn wij?", maar ook "Wat willen wij?" en "Wat kunnen wij?".

Het is belangrijk dat de identiteit van een organisatie aansluit bij de eisen en wensen van de doelgroepen (extern) en medewerkers (intern).

Het gaat dus om de persoonlijkheid van je organisatie, welke bestaat uit kernwaarden, de communicatie (belangrijk dat de boodschap gelijk is aan het gedrag van de organisatie) en het gedrag wat bestaat uit het dagelijks handelen van een organisatie.

MXMCONCEPTS

VISUELE IDENTITEIT

Organisaties gaan steeds meer op elkaar lijken waardoor een sterke en unieke visuele identiteit een pré is en zorgt voor onderscheid.

Het logo, de huisstijl, website, de belettering op het gebouw, het wagenpark, signing, interieurontwerp (vorm, indeling, materiaal- en kleurkeuze in het interieur is een belangrijke visuele communicatievorm.)

 

DE visualisatie van de persoonlijkheid van uw bedrijf. HET beeld van de organisatie. 

van vistekaartje tot aan....whatever!
MXM_LOGO_MASTER_2_edited.jpg
bottom of page