top of page

WELKOM BIJ

MXMCONCEPTS

In het MXMCONCEPTS-team worden dagelijks creatieve ideeën en unieke produkten geboren. 

Creativiteit zit diep in ons DNA en hebben ervaring in vele disciplines. Bij MXMCONCEPTS zijn wij ons bewust van trends maar door onze persoonlijke benadering zijn

onze creaties doorgaans uniek en tijdloos.

Functie bepaalt de vorm bij MXMCONCEPTS, 

gecombineerd met speelse ideeën en unieke creaties.

maxie_1_LR_edited.png

MXMCONCEPTS

MAAKT HET...

Het MXMCONCEPTS-team is in staat om een breed spectrum aan creatie te bieden. Van visitekaartje tot aan een totale bedrijfs-DNA, met daarbij een perfect passend in- en exterieur én grafische toepassingen. Meubel ontwerp, Decor & Standontwerp, 3d objecten,  

Moet jouw huis nog gebouwd worden en zou je graag een 3D visualisatie willen hebben zodat je een indruk hebt van de ruimte en/of alvast kan genieten? Ook dat vinden wij leuk om voor je te doen.

Alle ontwerpen kunnen wij voor je realiseren ! 

MAKE IT SIMPLE BUT SIGNIFICANT

Het MXMCONCEPTS-team zoekt naar niet voor de hand liggende en verassende oplossingen waarbij de functionaliteit voorop staat.

Wij zullen het ontwerp altijd van verschillende invalshoeken benaderen en dikwijls kiezen voor eenvoud en functionaliteit.

De eenvoudigste creaties zijn vaak de moeilijkste.

Daarom zijn wij blij dat ons team kan putten uit een diepe artistieke bron maar zonder het pragmatische en realistische aspect van een ontwerp schuwen.

MXM_LOGO_MASTER_TEXT_WIT_OUTLINE.jpg
MXM_LOGO_MASTER_2_edited.jpg
bottom of page